fbpx

Fri Frakt Över 500 Kr.

Returer och återbetalningar

Tack för din beställning.

Enligt vad som föreskrivs i EU: s konsumentkod, om kunden också är en konsument (dvs. en fysisk person som köper produkten för ändamål som inte är relaterade till hans eller hennes yrkesverksamhet, dvs. inte anger ett momsregistreringsnummer) har en rätt att återkalla köpeavtalet av någon anledning, utan förklaring och utan påföljd, inom 14 arbetsdagar från mottagandet av den köpta produkten.

För att kunna utöva denna rättighet måste kunden sända säljaren ett uttryckligt skriftligt meddelande om detta inom 14 arbetsdagar från mottagandet av varorna.

Detta meddelande måste skickas via e-mail till: order@axaeco.se.

Retur via standard e-post

Om du har gjort din beställning som gäst utan att registrera dig, skicka oss ett e-postmeddelande med ditt beställningsnummer, ditt efternamn och e-postadress. Vi kommer att kontakta dig inom 48 timmar.

Returnering av artiklar av kvalitetsskäl

 1. Om du returnerar av kvalitetsskäl ber vi dig att bifoga bilder av defekta produktdetaljer i ditt e-postmeddelande:
 2. När meddelandet om återkallelse har mottagits kommer säljarens kundtjänst snabbt att ge kunden instruktioner om hur varorna ska returneras.
 3. Kunden måste returnera varorna intakta och noggrant förpackade, inom 14 dagar efter det att online-returen har slutförts:
  • I originalskick och förpackning.
  • Klädprodukter måste ha etiketten.
  • Tillbehören måste bestå av alla delar i originalförpackningen.
 1. Vid premiumtransaktioner eller kombinerad kampanjförsäljning, där köp av en vara är förknippad med en annan vara som ges som en gåva eller säljs till ett rabatterat pris, för att korrekt kunna utöva ångerrätten, måste du returnera båda inköpta varorna
 2. Kunden kan själv välja kurir eller posttjänst för att returnera varorna. Vi rekommenderar att du använder en tjänst som också erbjuder spårning av varorna, så att vi kan verifiera korrekt mottagande av returen på vårt lager. Säljaren är inte på något sätt ansvarig för skada eller stöld / förlust av varor som returneras av oförsäkrade transporter.
 3. Säljaren, efter att ha kontrollerat den mottagna produkten och godkänt returen, kommer att återbetala priset på den produkt som kunden har utnyttjat ångerrätten och eventuella fraktkostnader som uppkommit av kunden vid beställningstillfället (med undantag för merkostnader till följd av hans eller hennes val av annan typ av leverans än den standardtyp som erbjuds av leverantören), och detta inom högst 14 (fjorton) dagar från det datum då säljaren fick kännedom om utöva av Kundens ångerrätt med samma betalningsmedel som för den första transaktionen, såvida inte Kunden uttryckligen har godkänt något annat.

Vi byter inte storlekar. Produkten som har fel storlek måste returneras och kunden måste göra en ny beställning.

Färger

Axaeco AB har gjort sitt bästa för att visa färgerna på produkterna som presenteras på axaeco.com/se så troget som möjligt, men eftersom färgerna som visas beror på datorskärmen eller den mobila enhetsskärmen du använder kan Axaeco AB inte garantera och därför inte garantera att din datorskärm eller enhetens skärm visar färgerna troget.

Väntelista Vänligen lämna din giltiga e-postadress nedan. Vi meddelar dig när produkten kommer i lager. P.S. Vi kommer inte att använda din e-post för andra ändamål.
Search for the product you need
or start exploring
Sök efter den produkt du behöver
eller börja utforska