Fri Frakt Över 500 Kr.

Beställningar och frakt

Vi erbjuder gratis lokal och internationell frakt om din beställning är över ett visst belopp.

Leverans i Sverige: Fri frakt vid köp över 500 kr.

Leverans i Europa: Fri frakt vid köp över € 60,00.

 

Om din beställning understiger det kvalificerade beloppet för fri frakt, kommer fraktkostnaden att läggas till summan i kassan.

Leverans i Sverige: Fraktkostnad 90 kr.

Leverans i Europa: Fraktkostnad € 15,00.

 

Vissa stora produkter som sparkcyklar, vagnar och slädar är föremål för anpassade fraktkostnader, som beror på ditt land och postnummer. Vi kommer att beräkna transportkostnaderna efter att ha mottagit din beställning. Du kommer då att få en offert från oss via e-post, inklusive fraktkostnader. Du kan fortfarande avbryta beställningen. Annars ber vi dig att bekräfta din beställning via e-post.

 

Alla våra priser inkluderar moms (25%). Om du har ett momsregistreringsnummer som inte är svenskt eller om du kommer från ett land utanför EU och vill betala skattefritt, vänligen skriv till oss: order@axaeco.se

AXAECO levererar produkter via DHL, Schenker, Posten, Bussgods till Sverige och hela Europa. Om du vill ordna en annan leveransmetod, vänligen skriv oss: order@axaeco.se

Alla våra produkter förbereds och levereras från vårt centrallager i Åsele, Sverige. Detta säkerställer maximal lagertillgänglighet och den mest effektiva tjänsten för våra kunder.

Vi vill informera dig om att hanteringen av paket i lagret tar cirka 1-2 arbetsdagar från orderbekräftelsestidpunkten.

Fraktkostnader, om inte annat anges, läggs till den totala kostnaden för beställningen och kommer att specificeras under utcheckningen innan köpprocessen är klar.

Kostnaderna beräknas automatiskt baserat på vikten, volymen på de köpta varorna och leveransens geografiska referensområde.

Du betalar ingenting till kuriren vid leverans av ditt paket. Fraktkostnader och leveranstid varierar beroende på destinationsland.

Vid behov kommer vi att göra partiförsändningar av produkterna i en beställning; detta kostar inget extra för kunden.

Du kommer att kunna kontrollera statusen för din sändning direkt från kurirens webbplats, med hjälp av spårningsreferenser som kommer att delas med dig via e-post med sändningsmeddelandet.

OBS:

Axaeco vidtar största försiktighet vid packandet av sina produkter.

Om paketet vid leveransen verkar skadat på utsidan eller trasigt, vänligen anbringa följande meddelande på transportdokumentet, tillsammans med din signatur och kurirens: ”Jag accepterar paketet med förbehåll för verifiering eftersom det är skadad”.

Vi ber dig också att informera oss omedelbart om din godsmottagning med förbehåll på följande adress: order@axaeco.se

Du betalar ingenting till kuriren vid leverans av ditt paket. Beställningar behandlas 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan och bereds från vårt lager från kl 9 till 17 måndag till fredag.

Beställningar som görs efter klockan 12 på fredagen kommer att hanteras kommande måndag.

Vi informerar dig om att beställningar från nya kunder i undantagsfall kan ha något längre leveranstider i händelse av nödvändiga kontroller av din beställning.

Vi kan inte garantera att det är möjligt att ändra beställningar som har betalats och införts i vårt system, eftersom bearbetning är automatiserad.

Leveransen av de produkter du har köpt kommer att göras av en särskilt utsedd kurir till den adress som du har angett. Ange ett telefonnummer så att kuriren kan kontakta dig för leverans.

ÅTERBETALNINGAR

När paketet har returnerats till oss och nödvändiga kontroller har gjorts skickar vi ett e-postmeddelande som bekräftar godkännandet av returen. Återbetalningen inkluderar alltid priset på de returnerade varorna och de ursprungliga fraktkostnaderna. Du kommer att få ersättning inom 14 dagar. Vid beställningar som annulleras före leveransen kommer återbetalningen att göras inom tre arbetsdagar från det att begäran har godkänts.

Vi påminner dig om att återbetalningen görs med samma betalningsmetod som du valde vid beställningen.

– BETALNINGAR MED KREDITKORT: återbetalningen kommer att göras på samma kreditkort som användes vid köpet. Den tid som krävs för att ta emot betalningen varierar beroende på bank.

– PAYPAL-BETALNINGAR: återbetalningen kommer att synas på ditt Paypal-konto inom 48 timmar efter mottagandet av e-postmeddelandet om återbetalningsbekräftelse.

SKATTER OCH TULLAVGIFTER

Det finns inga ytterligare kostnader eller tullar på produkter som marknadsförs i länder som tillhör Europeiska unionen. Vid försäljning i länder utanför Europeiska Unionen kommer alla skatter och avgifter att debiteras till kunden.

GARANTI

Axaecos ansvar för varor som köpts på Axaeco.com/se är strikt begränsat till inköpspriset för sådana artiklar.

Axaecos produkter täcks av ett års garanti mot material- och tillverkningsfel.

Mer information om produktgarantin finns i de allmänna villkoren.

PRISER

Priserna på produkterna anges på webbplatsen och valutan är i euro och SEK (beroende på valt språk)

Alla priser är exklusive fraktkostnader. Fraktkostnader beräknas för varje beställning. Den exakta fraktkostnaden beror på vilket land beställningen ska skickas till.

Axaeco förbehåller sig rätten att ändra priser på Axaeco.com/se när som helst utan föregående meddelande. Ändringar påverkar inte beställningar för vilka orderbekräftelsen redan har skickats.