fbpx

Fri Frakt Över 720 Kr.

Produkter av hög standard

född i Svenska
Lappland

Till fots, på hjul eller på släde: utomhussporter i sällskap med din hund, utan begränsningar.
Innovativ design

Avancerad teknik

Funktionaliteten och kvaliteten på våra produkter är alltid kärnan i vår forskning, för att garantera dig optimal bekvämlighet och prestanda under användningen. Oavsett om det är en enkel promenad eller en vandring, upp till canicross och slädhundsport, görs all vår utrustning genom att sätta hunden (och dess tränare) i centrum.

Våra produkter

Slädhund Utrustning

Hundar känner inga gränser

Aktivhund Utrustning

Ge ditt allt

Top aktiviteter

Canix

Att springa med sin hund, eller canicross som det kallas, är bra träning för både dig och din hund.

Men tänk på att för att kunna springa säkert med din hund måste du vara förberedd på bästa sätt. Här hittar du de produkter du behöver för att springa med din hund:

Canix

Att cykla eller köra sparkcykel med sin hund är bra och jättekul träning, förutsatt att du är försiktig och väl förberedd.

Att veta hur man cyklar säkert med en hund och att använda marknadens bästa utrustning är absolut ett måste för en rolig upplevelse. Innan du börjar cykla med din hund måste du se över din utrustning så att den passar din hund på bästa sätt med tanke på hälsa och säkerhet. Här hittar du allt du behöver för att förbereda din hund för en cykel- eller sparkcykelturer:

canix-biking.jpg
Katalog

Vår broschyr

Klicka på knappen här nedan för att ladda ner vår broschyr och hitta alla våra produkter för draghundar och aktiva hundar.
Search for the product you need
or start exploring
Sök efter den produkt du behöver
eller börja utforska